Måleri Falkenberg: levererar toppkvalité för stora som små projekt

På jakt efter ett pålitligt måleri i Falkenberg? Då har du kommit till rätt plats! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ måleri till dig i Falkenberg och omkringliggande områden.

På Berggrens Måleri strävar vi efter att skapa vackra och hållbara fasader, för både privatpersoner och företag. Vi inspireras av de senaste trenderna och innovationerna inom branschen för att erbjuda dig det bästa resultatet möjligt. Vår passion för kvalitet och detaljer genomsyrar varje projekt vi tar oss an.

Vårt motto är att hela tiden sträcka gränsen om vad som anses vara service av toppkvalitet. Att ha tillfredsställda medarbetare som trivs med sitt arbete är en förutsättning för att vi ska kunna leverera toppkvaliteten som du förtjänar – när du anlitar ett professionellt måleri i Falkenberg. Detta har varit en vinnande förutsättning för vår verksamhet ändan sedan vi öppnade portarna 2016.

Vi vet hur viktigt det är att vara intygad av kunder. Vetenskapen om hur viktigt det är, driver oss närmare vårt mål – att varje medarbetare på Berggrens Måleritjänster ska kunna titulera sig som den bäste inom sitt område. Vi ser gärna att du hjälper oss uppfylla vår vision genom att betygsätta oss på Google eller Reco.

Gratis offert!

Med Berggrens Måleri kan du vänta dig:

Expertis och erfarenhet: Vårt team består av professionella och erfarna målare som har gedigen kunskap och expertis inom branschen. Vi har genomfört mängder av framgångsrika projekt. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera enastående resultat.

Anpassade lösningar: Vi förstår att alla kan ha unika behov och önskemål när det gäller målning. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dig. Vi lyssnar noggrant på dina idéer och ger dig råd och vägledning för att uppnå det resultat du drömmer om. Vår flexibilitet och kreativitet säkerställer att varje projekt blir unikt och personligt anpassat.

Kvalitet och hållbarhet: Vi använder endast högkvalitativa material och produkter för att säkerställa ett hållbart och vackert slutresultat. Vi är medvetna om vikten av att använda miljövänliga färger och tekniker för att minska vår påverkan på miljön. Vi strävar efter att skapa en långvarig och hållbar finish som kommer att glädja dig i många år framöver.

Kundnöjdhet: Din nöjdhet är i främsta fokus. Vi arbetar nära dig genom hela processen för att säkerställa att dina önskemål och förväntningar uppfylls. Vi kommunicerar tydligt och regelbundet för att hålla dig informerad om projektets framsteg och eventuella förändringar. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet.

ROT-avdrag när du anlitar målare i Falkenberg

Anlitar du målare i Falkenberg, har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. ROTavdraget är en skattereduktion som tillåter dig att dra av 30 procent av kostnaden för utfört arbete, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Du behöver alltså bara stå för 70% av arbetskostnaden om kostnaden för tapetsering understiger 50 001. Resten betalar Skatteverket.

En arbetskostnad på 50 000 kr ger en skattereduktion på 15 000 kr.

Beställ gratis offert!