Våra Målare i Falkenberg sträcker gränsen om vad anses vara toppkvalitet

Behöver du hjälp med att förnya ditt hem eller din arbetsplats? Letar du efter en pålitlig och erfaren målare i Falkenberg? Då har du kommit rätt! Berggrens Målaeri arbetar för att göra ditt målningsprojekt enkel, smidig och framför allt, tillfredsställande.

Berggrens måleri är det självklara valet när det kommer till professionell målartjänster i Falkenberg. Våra målare har många års erfarenhet inom branschen och en passion för att förvandla utrymmen till vackra och inspirerande platser. Oavsett om det handlar om inomhusmålning, utomhusmålning eller specialmålningstekniker, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål.

Vårt motto är att hela tiden sträcka gränsen om vad som anses vara service av toppkvalitet. Att ha tillfredsställda medarbetare som trivs med sitt arbete är en förutsättning för att vi ska kunna leverera den toppkvaliteten du förtjänar – när du anlitar professionella målare i Falkenberg. Detta har varit en vinnande förutsättning för vår verksamhet ändan sedan vi öppnade portarna 2016.

Vi vet hur viktigt det är att vara intygad av kunder. Vetenskapen om hur viktigt det är, driver oss närmare vårt mål – att varje medarbetare på Berggrens Maleri ska kunna titulera sig som den bäste inom sitt område. Vi ser gärna att du hjälper oss uppfylla vår vision genom att betygsätta oss på Google eller Reco.

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi kommer att arbeta hårt för att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer där vi kan besöka ditt utrymme, lyssna på dina idéer och ge dig vår expertis. Vi kommer att skapa en skräddarsydd plan för att uppnå det resultat du önskar.

Gratis offert!

ROT-avdrag när du anlitar målare i Falkenberg

Anlitar du målare i Falkenberg, har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. ROTavdraget är en skattereduktion som tillåter dig att dra av 30 procent av kostnaden för utfört arbete, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Du behöver alltså bara stå för 70% av arbetskostnaden om kostnaden för tapetsering understiger 50 001. Resten betalar Skatteverket.

En arbetskostnad på 50 000 kr ger en skattereduktion på 15 000 kr.

Beställ gratis offert!

Målare i Varberg och Falkenberg