Våra Målare i Varberg sträcker gränsen om vad anses vara toppkvalitet

Berggrens Måleritjänster har sedan 2016 erbjudit målare i Varberg – av högsta klass. Våra målare har många år i branschen av både stora och små uppdrag. Det spelar ingen roll om du är ute efter att måla väggen där hemma, eller hela fasaden på företaget. Våra målare i Varberg är redo att ta sig an korta uppdrag, litk väl som, projekt på flera år. Vi tar alla projekt på lika stort allvar.

Våra medarbetar älskar att måla, alla med lång erfarenhet av måleriyrket. De levererar alltid toppkvalité och är exakt vad vi på Berggrens Måleritjänster representerar. Vissa är handplockade efter sin expertis – andra har med tiden, blivit experter på sitt eget område. När du anlitar en målare från Berggrens Måleritjänster kan du därför förvänta dig att vi skickar en målare som är specialiserad på just ditt arbete – se det som att du får en målarmästare, helt enkelt.

Vårt motto är att hela tiden sträcka gränsen om vad som anses vara service av toppkvalitet. Att ha tillfredsställda medarbetare som trivs med sitt arbete är en förutsättning för att vi ska kunna leverera toppkvaliteten som du förtjänar – när du anlitar professionella målare i Varberg. Detta har varit en vinnande förutsättning för vår verksamhet ändan sedan vi öppnade portarna 2016.

Vi vet hur viktigt det är att vara intygad av kunder. Vetenskapen om hur viktigt det är, driver oss närmare vårt mål – att varje medarbetare på Berggrens Måleritjänster ska kunna titulera sig som den bäste inom sitt område. Vi ser gärna att du hjälper oss uppfylla vår vision genom att betygsätta oss på Google eller Reco.

Gratis offert!

ROT-avdrag när du anlitar målare i Varberg

Anlitar du målare i Varberg, har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. ROTavdraget är en skattereduktion som tillåter dig att dra av 30 procent av kostnaden för utfört arbete, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Du behöver alltså bara stå för 70% av arbetskostnaden om kostnaden för tapetsering understiger 50 001. Resten betalar Skatteverket.

En arbetskostnad på 50 000 kr ger en skattereduktion på 15 000 kr.

Beställ gratis offert!